Hodnocení obchodu

5,0 17 hodnocení
5
17x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PG Avatar autora | 21.2.2019
Velmi vstřícný přístup k zákazníkovi a moc pěkné kousky a tak precizně zabalený balíček jsem ještě nedostala. Ještě jednou děkuji. Lenka G.
M Avatar autora | 9.2.2019
Velmi laskavy a ochotny pristup. Krasne a precizne vyrobene opasky, opravdu nadherna prace! 1 peclive stoceny ve fakt hezke drevene krabicce, stoji za to, si ji priobjednat, druhy v cerne papirove, dle objednavky. Obe krabicky zabalene jeste v papiru samostatne, vse prislo v krabici vystlane papirem, vsechno snad podle pravitka:) radost rozbalovat!! Doporucuji!
PB Avatar autora 10.2.2019
Velmi Vám děkuji za reakci. Jsem rád, že jste spokojená. Přeji krásný den! Petr B.
LK Avatar autora | 6.2.2019
Skvělý přístup, rychlé jednání a luxusní výrobek, děkuji!!!!
PB Avatar autora 9.2.2019
Mám velkou radost, že se líbí. Děkuji!!!
J Avatar autora | 6.2.2019
Motýlek je nádherný! Profesionální přístup a maximální vstřícnost. Moc děkuji a DOPORUČUJI.
PB Avatar autora 6.2.2019
Velmi děkuji!!! :-)
VB Avatar autora | 28.1.2019
Skvělé! Nádherný kus a profesionální přístup.
PB Avatar autora 29.1.2019
Moc děkuji!!
JJ Avatar autora | 17.1.2019
Vše perfektní. Doporučuji
PB Avatar autora 19.1.2019
Velmi děkuji, mám radost! :-)
KD Avatar autora | 7.1.2019
100% spokojenost
PB Avatar autora 7.1.2019
Děkuji !!! :-)
NW Avatar autora | 3.1.2019
Zdravím všechny uvažující o koupi některého z produktů Bartonelli a především pana Petra, přiznávám, že je to poprvé, kdy můj nákup neskončil u převzetí zboží, ale dostal se až k hodnocení. Tím důvodem je lidský a profesionální přístup, kterého se mi dostalo, a snad ke smůle všech ostatních prodejců, už nedostane. Předpokládám, že recenzentovi na objektivitě příliš nepřidává, pokud používá tak absolutní slova a výroky, jako zrovna já. Na mou obhajobu - takhle to prostě cítím a jak věřím, spolu se mnou i předchozí zákazníci. Pokud bych se měla vyjádřit ke kvalitě samotného výrobku a především k radosti, kterou vyvolal, slova obdivu by zaplnila několik dalších řádků a proto už jen jednoduše - děkuji.
PB Avatar autora 3.1.2019
Zdravím Vás Nikolo, upřímně - mockrát Vám děkuji za Vaše dojmy, Váš komentář mi udělal neskutečnou radost. Ještě jednou, Děkuji!
Avatar autora | 29.12.2018
+ Super komunikace

Velka spokojenost. Doporucuji!
PB Avatar autora 2.1.2019
DĚKUJI!!! :-)
MS Avatar autora | 27.12.2018
Skvělý přístup, rychlé jednání a parádní výrobek, děkuji
PB Avatar autora 2.1.2019
Také moc děkuji, jsem rád, že udělal radost! :-)
Avatar autora | 22.12.2018
Rychlé, solidní jednání. Výsledek předčil očekávání.
PB Avatar autora 2.1.2019
Skvěle, moc děkuji! :-)
Avatar autora | 22.12.2018
Rychlost dodání, krásný výrobek
PB Avatar autora 2.1.2019
Děkuji, jsem velmi rád, že se líbí.
K Avatar autora | 15.12.2018
Krásná a kvaliní práce už na první pohled :-) , rychlé dodání, není co vytknout. Děkuji.
B Avatar autora 18.12.2018
Děkuji. Moc mne to těší. Nyní před Vánoci je zakázek více, ale snažím se vyrábět, jak jen to jde. Přeji krásný den!
M Avatar autora | 10.12.2018
Dobrý den, velmi pěkný, skutečnost lepší než foto. Děkuji. Martina Sankotová
B Avatar autora 18.12.2018
Dobrý večer, děkuji. ANO, je pro mne trochu problém nafotit tak, aby obrázek odpovídal kvalitativně skutečnosti. Nejsem profi fotograf. Velmi si cením Vašeho hodnocení a budu velmi rád, když Vás budu moct zase někdy potěšit dalším výrobkem. Přeji nádherné Vánoce!!!! Petr BARTONELLI
S Avatar autora | 22.11.2018
Zatím jsem neotevřela-až pod stromeček. Už se těším.
B Avatar autora 18.12.2018
Určitě to bude krásné překvapení :-)
L Avatar autora | 15.10.2018
Se zbožím jsem velice spokojen, nad kvalitou nelze diskutovat. Cena je vyšší, ale platíte si za kvalitu. Oceňuji perfektní přístup majitele a "řezbáře" v jedné osobě :)
B Avatar autora 18.12.2018
Velmi, velmi děkuji. Moc jste mne potěšil.
Avatar autora | 25.6.2018
+ Výborná komunikace se zákazníkem
+ Snaha vyhovět zákaznikovi, dle jeho přání
+ zboží bylo výborně zabaleno vůči jeho poškození
+ dostal jsem malý dáreček :)
+ Mají opravdu krásné výrobky, které nikdo jiný nemá

Woody art má zboží, které nikde nenajdete. Výborně a mile přistupují k zákazníkovi. S dadanou svatební knihou hostů jsme moc spokojení a nadšení jak se povedla :) Jen musí člověk počítat s trošku delší dodací lhůtou, výroba je na zakázku a teď máme období svateb.
Avatar autora 21.2.2019
Mockrát Vám ještě jednou děkujeme za projevenou důvěru. Tato práce není o penězích, je to o dělání radosti. Každá skvělá reakce nám dává novou motivaci k práci. A my jsme opravdu rádi, že jste spokojení. Děkujeme!!!
17 položek celkem